Maurice Kimman

ICT, Verkoop, Inkoop en Management Functies

Oprichter en eigenaar van Staffearch en Parttimecarriere. Heeft een achtergrond in Algemeen Management, Sales Management, ICT en Project Management.

Naast werving en selectie is hij ook coach voor professionals en begeleidt hij innovatieve startende ondernemers.

Zijn motto: "Be the change you want to see"

maurice@staffsearch.nl

Ingrid Bosch

Finance, Marketing & Communicatie, HRM en Office Management

Tot eind 1999 was Ingrid werkzaam bij Nationale Nederlanden als account manager waarna zij bij Content ging werken. Daar kon zij het commerciële combineren met mensenwerk. Na een avontuur in het buitenland keerde zij in 2008 terug op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Sinds januari 2010 als consultant bij StaffSearch waar zij zich richt op Finance, Marketing & Communicatie, HRM en Office Management.

Robert Kimman

Finance

Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit heeft Robert in diverse organisaties gewerkt als controller, finance manager, CFO. Ruim 20 jaar ervaring op dit vlak, waarvan de laatste 5 jaar als zelfstandig interim manager. Robert heeft zowel commerciële als non-profit ervaring en is bij veel soorten Finance/Control gerelateerde projecten betrokken geweest.

robert@staffsearch.nl - 06-21865613

Petra Barten

ICT & Telecom

Mijn carriere is gestart in de Commercie, im- en export en Account Management. In 2001 de overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling en lange tijd gewerkt bij Kelly Services als consultant. In de HR Branche werkzaam geweest als headhunter, recruiter, searcher en team manager detachering in grafische industrie, ICT en Telecom. Het is mijn passie om de juiste match te maken.

Mijn statement: Dromen, durven en ik zeg DOEN!

Guido Huiskamp

Finance

Guido heeft zijn master Bedrijfswetenschappen behaald in Nijmegen. De afgelopen jaren heeft hij bij verschillende banken (middels detachering) ervaringen op gedaan als financieel adviseur. In deze rol heeft hij veel korte en langdurige opdrachten gedaan, om dit tot een succes te brengen is doelgerichtheid, resultaatgerichtheid en samenwerken met de verschillende partijen van groot belang.

Dit zijn eigenschappen die ook gelden voor een goede recruiter.

Naast zijn werkzaamheden als recruiter is hij ook consultant voor Vastgoed Advies Koppelsprengen B.V.

Sitemap